Európa > Horvátország > Split > Brela > Brela > Bluesun Hotel Marina
  • Bluesun Hotel Marina

Bluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - SzállodákBluesun Hotel Marina - Szállodák
Név:  Bluesun Hotel Marina
Utca:  Filipinska bb
Város:  21322 Brela
Kerület:  Brela
Vidék:  Split
Ország:  Horvátország
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlarzhja

Rövid leírás

A Forbes Magazin által a világ 10 legszebb strandja közé beválasztott, híres Punta Rata strand közelében található a Bluesun Hotel Marina épülete, mely tökéletes nyári úticél. A vendégek lazíthatnak az ízlésesen berendezett szobákban, melyekből az Adriai-tengerre vagy a Biokovó-hegyre nyílik lenyűgöző kilátás. Miután a vendégek úsztak a kristálytiszta tengerben, a sétányon át felkereshetik a régi kikötőt és Gornja Brela városát. A Bluesun Hotel Marina vendégei használhatják a közeli Bluesun Hotel Maestral úszómedencéjét. Felár ellenében a szálloda személyzete szívesen segít a régió szépségeinek felfedezésében kirándulások szervezésével, valamint transzferszolgáltatás is rendelhető a helyszínen.


Fontos tudnivalók

A foglalási visszaigazoláson feltüntetett ebéd- és vacsoraárak csak az online foglalásokra vonatkoznak. Amennyiben a Bluesun Hotel Marina szálláshelyén rendeli meg az étkezést, az ebédért vagy a vacsoráért fejenként 16 euró fizetendő. A fizetés horvát kunában (HRK), az aktuális árfolyamon lehetséges (készpénzzel vagy hitelkártyával).

 
 
facebook g+ twitter