Európa > Bulgária > Varna > Hotel Color
  • Hotel Color

Hotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - SzállodákHotel Color - Szállodák
Név:  Hotel Color
Utca:  23A Rali Mavridov str.
Város:  9000 Varna City
Ország:  Bulgária
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
18 €
5754 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Hotel Color szállása Várna központjában található. A hotel légkondicionált szobákat és lakosztályokat kínál elegáns bútorokkal, ingyenes Wi-Fi internet-hozzáféréssel, LCD kábel-televízióval és minibárral. Ingyenes nyilvános parkolási lehetőség is rendelkezésre áll. A Hotel Color területén reggelizőszalon és lobbibár található. A hotel autókölcsönző és mosodai szolgáltatásokat is kínál. Turisztikai információ is rendelkezésre áll.


Fontos tudnivalók

Kérjük, ha a vendégfogadási időn kívül érkezik, előzetesen tájékoztassa a Hotel Color illetékeseit. Ezt a foglalás során a "Megjegyzések és különleges kérések" mezőben teheti meg, vagy közvetlenül a szállásadóhoz is fordulhat a foglalási visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.

 
 
facebook g+ twitter